Z. Ceylan And G. F. Şengör, "Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi," TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1, pp.8-20, 2017
Ceylan, Z. And Şengör, G. F. 2017. Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi. TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1 , 8-20.
Ceylan, Z., & Şengör, G. F., (2017). Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi. TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1, 8-20.
Ceylan, Zafer, And Gülgün Fatma Şengör. "Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi," TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1, 8-20, 2017
Ceylan, Zafer And Şengör, Gülgün F. . "Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi." TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1, pp.8-20, 2017
Ceylan, Z. And Şengör, G. F. (2017) . "Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi." TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES , no.1, pp.8-20.
@article{article, author={Zafer Ceylan And author={Gülgün Fatma Şengör}, title={Sous vide teknolojisi ile muamele edilen balıkların kalite parametrelerinin incelenmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AQUATIC SCIENCES }, year=2017, pages={8-20} }