K. Osman Et Al. , "Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi," Hasad Gıda , vol.23, no.268, pp.22-27, 2007
Osman, K. Et Al. 2007. Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi. Hasad Gıda , vol.23, no.268 , 22-27.
Osman, K., Erdoğan, K., & Meral, R., (2007). Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi. Hasad Gıda , vol.23, no.268, 22-27.
Osman, Kılınççeker, Küçüköner Erdoğan, And Raciye Meral. "Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi," Hasad Gıda , vol.23, no.268, 22-27, 2007
Osman, Kılınççeker Et Al. "Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi." Hasad Gıda , vol.23, no.268, pp.22-27, 2007
Osman, K. Erdoğan, K. And Meral, R. (2007) . "Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi." Hasad Gıda , vol.23, no.268, pp.22-27.
@article{article, author={Kılınççeker Osman Et Al. }, title={Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi}, journal={Hasad Gıda}, year=2007, pages={22-27} }