Atıf Formatları
Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GEÇGİN, "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü," In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.56-70.

GEÇGİN, E. Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü. 2021. In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, 56-70.

GEÇGİN, E., (2021). Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü. Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi (pp.56-70), Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..

GEÇGİN, Erol. "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü." In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , 56-70. Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021

GEÇGİN, Erol. "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü." Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.56-70.

GEÇGİN, E. (2021) "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü", Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi . Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={Erol Geçgin}, chaptertitle={Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi}, publisher={Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.}, city={Ankara},year={2021} }