E. GEÇGİN, "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü," In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.56-70.
GEÇGİN, E. Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü. 2021. In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, 56-70.
GEÇGİN, E., (2021). Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü. Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi (pp.56-70), Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..
GEÇGİN, Erol. "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü." In Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , 56-70. Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021
GEÇGİN, Erol. "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü." Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi , Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.56-70.
GEÇGİN, E. (2021) "Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü", Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi . Ankara: Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..
@bookchapter{bookchapter, author ={Erol Geçgin}, chaptertitle={Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi}, publisher={Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.}, city={Ankara},year={2021} }