Atıf Formatları
Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan, "Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.701-708, 2003

Doğan, İ. S. 2003. Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 701-708.

Doğan, İ. S., (2003). Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.701-708). Ankara, Turkey

Doğan, İsmail. "Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2003

Doğan, İsmail S. . "Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.701-708, 2003

Doğan, İ. S. (2003) . "Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.701-708.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail Sait Doğan}, title={Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={701-708} }