Atıf Formatları
Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Şelem Et Al. , "Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri," Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2, pp.312-326, 2020

Şelem, E. Et Al. 2020. Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri. Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2 , 312-326.

Şelem, E., Nohutçu, L., Tunçtürk, R., & Tunçtürk, M., (2020). Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri. Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2, 312-326.

Şelem, Ezelhan Et Al. "Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri," Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2, 312-326, 2020

Şelem, Ezelhan Et Al. "Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri." Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2, pp.312-326, 2020

Şelem, E. Et Al. (2020) . "Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri." Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi , vol.9, no.2, pp.312-326.

@article{article, author={Ezelhan Şelem Et Al. }, title={Geleneksel Otlu Peynirde Kullanılan Allium Türleri}, journal={Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi}, year=2020, pages={312-326} }