Atıf Formatları
Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. Sadıksoy And İ. Cavidoğlu, "Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi," 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC , vol.1, no.1, Van, Turkey, pp.312-314, 2019

Sadıksoy, K. And Cavidoğlu, İ. 2019. Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi. 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC , (Van, Turkey), 312-314.

Sadıksoy, K., & Cavidoğlu, İ., (2019). Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi . 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC (pp.312-314). Van, Turkey

Sadıksoy, Kübra, And İsa Cavidoğlu. "Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi," 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 2019

Sadıksoy, Kübra And Cavidoğlu, İsa. "Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi." 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC , Van, Turkey, pp.312-314, 2019

Sadıksoy, K. And Cavidoğlu, İ. (2019) . "Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi." 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC , Van, Turkey, pp.312-314.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Kübra Sadıksoy And author={İsa Cavidoğlu}, title={Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi}, congress name={3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC}, city={Van}, country={Turkey}, year={2019}, pages={312-314} }