S. CANAN, "Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme," In Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü , Hiperyayın, 2019, pp.255-275.
CANAN, S. Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme. 2019. In Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü , Hiperyayın, 255-275.
CANAN, S., (2019). Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme. Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü (pp.255-275), Hiperyayın.
CANAN, Semra. "Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme." In Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü , 255-275. Hiperyayın, 2019
CANAN, Semra C. . "Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme." Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü , Hiperyayın, 2019, pp.255-275.
CANAN, S. (2019) "Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme", Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü . Hiperyayın.
@bookchapter{bookchapter, author ={Semra Canan Yıldız}, chaptertitle={Ağızlarla İlgili Yapılan Doktora Tezleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme}, booktitle={ Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Hazırlanan Doktora Tezlerinin Dünü-Bugünü}, publisher={Hiperyayın}, city={},year={2019} }