Atıf Formatları
Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Cantürk Et Al. , "Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28, pp.40-44, 2018

Cantürk, S. Et Al. 2018. Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28 , 40-44.

Cantürk, S., Kunter, B., & Keskin, N., (2018). Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28, 40-44.

Cantürk, Sevil, Birhan Kunter, And Nurhan Keskin. "Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28, 40-44, 2018

Cantürk, Sevil Et Al. "Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28, pp.40-44, 2018

Cantürk, S. Kunter, B. And Keskin, N. (2018) . "Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.28, pp.40-44.

@article{article, author={Sevil Cantürk Et Al. }, title={Aromatic Composition of Pink Skinned Grape Cultivar: Gülüzümü}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={40-44} }