H. YEŞİLYURT Et Al. , "Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism," 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir , İzmir, Turkey, pp.74-84, 2017
YEŞİLYURT, H. Et Al. 2017. Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism. 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir , (İzmir, Turkey), 74-84.
YEŞİLYURT, H., YEŞİLYURT, C., SABBAĞI, Ç., & Okat, Ç., (2017). Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism . 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir (pp.74-84). İzmir, Turkey
YEŞİLYURT, HÜLYA Et Al. "Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism," 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, İzmir, Turkey, 2017
YEŞİLYURT, HÜLYA Et Al. "Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism." 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir , İzmir, Turkey, pp.74-84, 2017
YEŞİLYURT, H. Et Al. (2017) . "Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism." 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir , İzmir, Turkey, pp.74-84.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜLYA YEŞİLYURT Et Al. }, title={Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism}, congress name={3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2017}, pages={74-84} }