Atıf Formatları
Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Yaman Et Al. , "Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1, pp.53-56, 2012

Yaman, H. Et Al. 2012. Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1 , 53-56.

Yaman, H., Yaşlı, B., Çakır, İ., Tunçtürk, Y., & Coşkun, H., (2012). Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1, 53-56.

Yaman, Hülya Et Al. "Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1, 53-56, 2012

Yaman, Hülya Et Al. "Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1, pp.53-56, 2012

Yaman, H. Et Al. (2012) . "Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.1, pp.53-56.

@article{article, author={Hülya Yaman Et Al. }, title={Otlu peynir üretiminde kullanılan salamura otların bazı kimyasal, ve mikrobiyolojik özellikleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2012, pages={53-56} }