Atıf Formatları
Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Baytin And N. Keskin, "Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi," UKECEK 2017 , Edirne, Turkey, pp.198, 2017

Baytin, R. And Keskin, N. 2017. Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi. UKECEK 2017 , (Edirne, Turkey), 198.

Baytin, R., & Keskin, N., (2017). Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi . UKECEK 2017 (pp.198). Edirne, Turkey

Baytin, Rana, And Nurhan Keskin. "Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi," UKECEK 2017, Edirne, Turkey, 2017

Baytin, Rana B. And Keskin, Nurhan. "Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi." UKECEK 2017 , Edirne, Turkey, pp.198, 2017

Baytin, R. And Keskin, N. (2017) . "Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi." UKECEK 2017 , Edirne, Turkey, p.198.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Rana Baytin Alacı And author={Nurhan Keskin}, title={Erciş (Vitis vinifera L. cv. “Erciş”) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi}, congress name={UKECEK 2017}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2017}, pages={198} }