M. GUL Et Al. , "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri," Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2, pp.137-144, 2013
GUL, M. Et Al. 2013. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri. Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2 , 137-144.
GUL, M., YORUK, M. A., Sağlam, Y. S., & Aksu, T., (2013). Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri. Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2, 137-144.
GUL, MEHMET Et Al. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri," Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2, 137-144, 2013
GUL, MEHMET Et Al. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri." Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2, pp.137-144, 2013
GUL, M. Et Al. (2013) . "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri." Atatürk Univ Vet Bil Derg , vol.8, no.2, pp.137-144.
@article{article, author={MEHMET GUL Et Al. }, title={Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Maya (Saccharomyces Cerevisiae) Ve Enterococcus Faecium Katkılarının Yumurta Kalite Kriterleri Ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri}, journal={Atatürk Univ Vet Bil Derg}, year=2013, pages={137-144} }