Atıf Formatları
Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. TARAKCI Et Al. , "Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.53-59, 2004

TARAKCI, Z. Et Al. 2004. Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1 , 53-59.

TARAKCI, Z., Durmaz, H., Sağun, E., & Aygün, O., (2004). Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 53-59.

TARAKCI, ZEKAI Et Al. "Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 53-59, 2004

TARAKCI, ZEKAI Et Al. "Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.53-59, 2004

TARAKCI, Z. Et Al. (2004) . "Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.53-59.

@article{article, author={ZEKAI TARAKCI Et Al. }, title={Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2004, pages={53-59} }