Atıf Formatları
LİSELERİN YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜNDE GIDA İSRAFI EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GEÇGİN, "EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS," Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2, pp.760-775, 2024

GEÇGİN, E. 2024. EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS. Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2 , 760-775.

GEÇGİN, E., (2024). EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS. Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2, 760-775.

GEÇGİN, Erol. "EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS," Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2, 760-775, 2024

GEÇGİN, Erol. "EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS." Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2, pp.760-775, 2024

GEÇGİN, E. (2024) . "EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS." Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi , vol.13, no.2, pp.760-775.

@article{article, author={Erol Geçgin}, title={EVALUATION OF FOOD WASTE EDUCATION IN THE FOOD AND BEVERAGE SERVICES DEPARTMENT OF HIGH SCHOOLS}, journal={Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi}, year=2024, pages={760-775} }