F. Özgökçe And M. Ünal, "Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.89-98, 2010
Özgökçe, F. And Ünal, M. 2010. Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,. II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , (Van, Turkey), 89-98.
Özgökçe, F., & Ünal, M., (2010). Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri, . II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu (pp.89-98). Van, Turkey
Özgökçe, Fevzi, And Murat Ünal. "Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu, Van, Turkey, 2010
Özgökçe, Fevzi And Ünal, Murat. "Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.89-98, 2010
Özgökçe, F. And Ünal, M. (2010) . "Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.89-98.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fevzi Özgökçe And author={Murat Ünal}, title={Otlu Peynire Katılan Bitkiler ve Tehlike Kategorileri,}, congress name={II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2010}, pages={89-98} }