Atıf Formatları
“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. A. YÖRÜK Et Al. , "“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74," 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi , Antalya, Turkey, 2013

YÖRÜK, M. A. Et Al. 2013. “ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74. 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi , (Antalya, Turkey).

YÖRÜK, M. A., GÜL, M., & AKSU, T., (2013). “ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74 . 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi, Antalya, Turkey

YÖRÜK, MEHMET, MEHMET GÜL, And Taylan Aksu. "“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74," 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi, Antalya, Turkey, 2013

YÖRÜK, MEHMET A. Et Al. "“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74." 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi , Antalya, Turkey, 2013

YÖRÜK, M. A. GÜL, M. And AKSU, T. (2013) . "“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74." 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET AKİF YÖRÜK Et Al. }, title={“ Kara kekik (Thymbra Spicata) yağının broiler etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi” 3-6 Nisan 2013, Antalya, pp:74}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}}