E. ATIŞ Et Al. , "Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği," TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1, pp.67-73, 2016
ATIŞ, E. Et Al. 2016. Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği. TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1 , 67-73.
ATIŞ, E., Kenanoğlu Bektaş, Z., Salalı, H., Çiftçi, K., Altındişli, A., & Karabat, S., (2016). Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği. TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1, 67-73.
ATIŞ, Ela Et Al. "Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği," TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1, 67-73, 2016
ATIŞ, Ela Et Al. "Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği." TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1, pp.67-73, 2016
ATIŞ, E. Et Al. (2016) . "Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği." TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.22, no.1, pp.67-73.
@article{article, author={Ela ATIŞ Et Al. }, title={Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği}, journal={TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ}, year=2016, pages={67-73} }