B. Çak Et Al. , "Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu," 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.288-289, 2019
Çak, B. Et Al. 2019. Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu. 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , (Van, Turkey), 288-289.
Çak, B., Demirel, A. F., & Yılmaz, O., (2019). Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu . 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ (pp.288-289). Van, Turkey
Çak, Bahattin, Ahmet Fatih Demirel, And Orhan Yılmaz. "Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu," 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Turkey, 2019
Çak, Bahattin Et Al. "Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu." 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.288-289, 2019
Çak, B. Demirel, A. F. And Yılmaz, O. (2019) . "Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu." 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.288-289.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bahattin Çak Et Al. }, title={Keçi Sütü; “Eşsiz Bir Besin Kaynağı” Fiziksel Ve Kimyasal Kompozisyonu}, congress name={3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ}, city={Van}, country={Turkey}, year={2019}, pages={288-289} }