Atıf Formatları
Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Temur Et Al. , "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123, 2009

Temur, C. Et Al. 2009. Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi. V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Tekirdağ, Turkey), 119-123.

Temur, C., Erdoğan, S., Güney, M., & Demirel, M., (2009). Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi . V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.119-123). Tekirdağ, Turkey

Temur, Cüneyt Et Al. "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 2009

Temur, Cüneyt Et Al. "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123, 2009

Temur, C. Et Al. (2009) . "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Cüneyt Temur Et Al. }, title={Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi}, congress name={V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2009}, pages={119-123} }