C. Temur Et Al. , "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123, 2009
Temur, C. Et Al. 2009. Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi. V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Tekirdağ, Turkey), 119-123.
Temur, C., Erdoğan, S., Güney, M., & Demirel, M., (2009). Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi . V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.119-123). Tekirdağ, Turkey
Temur, Cüneyt Et Al. "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi," V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 2009
Temur, Cüneyt Et Al. "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123, 2009
Temur, C. Et Al. (2009) . "Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi." V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.119-123.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cüneyt Temur Et Al. }, title={Soya, Ayçiçeği ve Soya Ayçiçeği Karışımlarının Fermantasyon Özellikleri ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecelerinin Belirlenmesi}, congress name={V. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2009}, pages={119-123} }