Atıf Formatları
Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. C. Sancak Et Al. , "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.163-166, 2003

Sancak, Y. C. Et Al. 2003. Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 163-166.

Sancak, Y. C., İşleyici, Ö., Elibol, C., & EKICI, K., (2003). Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.163-166). İzmir, Turkey

Sancak, Yakup Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003

Sancak, Yakup C. Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.163-166, 2003

Sancak, Y. C. Et Al. (2003) . "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.163-166.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={163-166} }