Atıf Formatları
Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Denli Et Al. , "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148, 2016

Denli, E. Et Al. 2016. Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.2016, no.41 , 141-148.

Denli, E., Şehribanoğlu, S., & Boran, G., (2016). Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.2016, no.41, 141-148.

Denli, Ekrem, Sanem Şehribanoğlu, And Gökhan Boran. "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.2016, no.41, 141-148, 2016

Denli, Ekrem Et Al. "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148, 2016

Denli, E. Şehribanoğlu, S. And Boran, G. (2016) . "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148.

@article{article, author={Ekrem Denli Et Al. }, title={Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda}, year=2016, pages={141-148} }