E. Denli Et Al. , "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148, 2016
Denli, E. Et Al. 2016. Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.2016, no.41 , 141-148.
Denli, E., Şehribanoğlu, S., & Boran, G., (2016). Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.2016, no.41, 141-148.
Denli, Ekrem, Sanem Şehribanoğlu, And Gökhan Boran. "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.2016, no.41, 141-148, 2016
Denli, Ekrem Et Al. "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148, 2016
Denli, E. Şehribanoğlu, S. And Boran, G. (2016) . "Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.2016, no.41, pp.141-148.
@article{article, author={Ekrem Denli Et Al. }, title={Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda}, year=2016, pages={141-148} }