Atıf Formatları
Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. Alpaslan, "Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Ankara, Turkey, pp.431-441, 2003

Alpaslan, D. 2003. Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, , (Ankara, Turkey), 431-441.

Alpaslan, D., (2003). Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler. . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, (pp.431-441). Ankara, Turkey

Alpaslan, Duygu. "Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi,, Ankara, Turkey, 2003

Alpaslan, Duygu. "Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Ankara, Turkey, pp.431-441, 2003

Alpaslan, D. (2003) . "Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Ankara, Turkey, pp.431-441.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Duygu Alpaslan}, title={Gıdalarda Kullanılan Antimikrobiyal İşleve Sahip Bitkisel Maddeler.}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi,}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={431-441} }