Atıf Formatları
Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Doğan Et Al. , "Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, pp.151, 2015

Doğan, H. Et Al. 2015. Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri. Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , (Denizli, Turkey), 151.

Doğan, H., Meral, R., & Doğan, İ. S., (2015). Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri . Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” (pp.151). Denizli, Turkey

Doğan, Hafsa, Raciye Meral, And İsmail Sait Doğan. "Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Turkey, 2015

Doğan, Hafsa Et Al. "Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, pp.151, 2015

Doğan, H. Meral, R. And Doğan, İ. S. (2015) . "Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, p.151.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hafsa Doğan Et Al. }, title={Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={151} }