Ç. Okat, "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2, pp.164-176, 2019
Okat, Ç. 2019. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2 , 164-176.
Okat, Ç., (2019). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2, 164-176.
Okat, Çinuçen. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2, 164-176, 2019
Okat, Çinuçen. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2, pp.164-176, 2019
Okat, Ç. (2019) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." International Journal of Contemporary Tourism Research, , vol.3, no.2, pp.164-176.
@article{article, author={Çinuçen Okat}, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma}, journal={International Journal of Contemporary Tourism Research,}, year=2019, pages={164-176} }