G. Koç Et Al. , "FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ," International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC) , Bayburt, Turkey, pp.36, 2024
Koç, G. Et Al. 2024. FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ. International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC) , (Bayburt, Turkey), 36.
Koç, G., Okutan, G., & Boran, G., (2024). FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ . International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC) (pp.36). Bayburt, Turkey
Koç, Güneş, Gülistan Okutan, And Gökhan Boran. "FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ," International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Turkey, 2024
Koç, Güneş Et Al. "FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ." International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC) , Bayburt, Turkey, pp.36, 2024
Koç, G. Okutan, G. And Boran, G. (2024) . "FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ." International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC) , Bayburt, Turkey, p.36.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güneş Koç Et Al. }, title={FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ}, congress name={International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC)}, city={Bayburt}, country={Turkey}, year={2024}, pages={36} }