Y. Tunçtürk, "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.56, 2003
Tunçtürk, Y. 2003. Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi. I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , (İstanbul, Turkey), 56.
Tunçtürk, Y., (2003). Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi . I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi (pp.56). İstanbul, Turkey
Tunçtürk, Yusuf. "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003
Tunçtürk, Yusuf. "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.56, 2003
Tunçtürk, Y. (2003) . "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, p.56.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi}, congress name={I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={56} }