Atıf Formatları
Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk, "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.56, 2003

Tunçtürk, Y. 2003. Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi. I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , (İstanbul, Turkey), 56.

Tunçtürk, Y., (2003). Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi . I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi (pp.56). İstanbul, Turkey

Tunçtürk, Yusuf. "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi," I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003

Tunçtürk, Yusuf. "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.56, 2003

Tunçtürk, Y. (2003) . "Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi." I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, p.56.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Proteolitik Enzim İlavesinin Kaşar Peynirinde Proteolize Etkisinin, Elektroforez ve Azot Fraksiyonları Yöntemleriyle İzlenmesi}, congress name={I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={56} }