Atıf Formatları
The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse, "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.284, 2017

Köse, Ş. 2017. The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 284.

Köse, Ş., (2017). The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.284). Van, Turkey

Köse, Şenol. "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017

Köse, Şenol. "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.284, 2017

Köse, Ş. (2017) . "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, p.284.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse}, title={The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={284} }