Ş. Köse, "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.284, 2017
Köse, Ş. 2017. The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 284.
Köse, Ş., (2017). The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.284). Van, Turkey
Köse, Şenol. "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017
Köse, Şenol. "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.284, 2017
Köse, Ş. (2017) . "The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, p.284.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse}, title={The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={284} }