Atıf Formatları
Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.465-470, 2003

Sağun, E. Et Al. 2003. Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma. SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 465-470.

Sağun, E., Ekici, K., & Durmaz, H., (2003). Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma . SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.465-470). İzmir, Turkey

Sağun, Emrullah, Kamil Ekici, And Hüsamettin Durmaz. "Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003

Sağun, Emrullah Et Al. "Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.465-470, 2003

Sağun, E. Ekici, K. And Durmaz, H. (2003) . "Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.465-470.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma}, congress name={SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={465-470} }