Atıf Formatları
ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Aldemir And H. Nursoy, "ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ," 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI , vol.1, no.1, Malatya, Turkey, pp.201-205, 2019

Aldemir, R. And Nursoy, H. 2019. ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ. 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI , (Malatya, Turkey), 201-205.

Aldemir, R., & Nursoy, H., (2019). ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ . 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI (pp.201-205). Malatya, Turkey

Aldemir, Reşit, And Hüseyin Nursoy. "ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ," 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI, Malatya, Turkey, 2019

Aldemir, Reşit And Nursoy, Hüseyin. "ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ." 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI , Malatya, Turkey, pp.201-205, 2019

Aldemir, R. And Nursoy, H. (2019) . "ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ." 1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI , Malatya, Turkey, pp.201-205.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Reşit Aldemir And author={Hüseyin Nursoy}, title={ET KALİTESİ VE BESİ SIĞIRLARININ BESLENMELERİ}, congress name={1. ULUSLARARASI MALATYA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ KİTABI}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={201-205} }