Atıf Formatları
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. SAGUN Et Al. , "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.47-54, 2006

SAGUN, E. Et Al. 2006. Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2 , 47-54.

SAGUN, E., İşleyici, Ö., SANCAK, Y. C., & Alişarlı, M., (2006). Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, 47-54.

SAGUN, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, 47-54, 2006

SAGUN, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.47-54, 2006

SAGUN, E. Et Al. (2006) . "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.47-54.

@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={47-54} }