R. Meral And İ. S. Doğan, "Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4, pp.43-48, 2012
Meral, R. And Doğan, İ. S. 2012. Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4 , 43-48.
Meral, R., & Doğan, İ. S., (2012). Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4, 43-48.
Meral, Raciye, And İsmail Sait Doğan. "Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4, 43-48, 2012
Meral, Raciye And Doğan, İsmail S. . "Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4, pp.43-48, 2012
Meral, R. And Doğan, İ. S. (2012) . "Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.4, pp.43-48.
@article{article, author={Raciye Meral And author={İsmail Sait Doğan}, title={Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2012, pages={43-48} }