E. Bakkalbaşı And N. ARTIK, "Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.43-49, 2005
Bakkalbaşı, E. And ARTIK, N. 2005. Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20 , 43-49.
Bakkalbaşı, E., & ARTIK, N., (2005). Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, 43-49.
Bakkalbaşı, Emre, And NEVZAT ARTIK. "Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, 43-49, 2005
Bakkalbaşı, Emre And ARTIK, NEVZAT. "Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.43-49, 2005
Bakkalbaşı, E. And ARTIK, N. (2005) . "Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.43-49.
@article{article, author={Emre Bakkalbaşı And author={NEVZAT ARTIK}, title={Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2005, pages={43-49} }