Atıf Formatları
Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Atli, "Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi," Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2, pp.691-711, 2021

Atli, S. 2021. Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2 , 691-711.

Atli, S., (2021). Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2, 691-711.

Atli, Sibel. "Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi," Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2, 691-711, 2021

Atli, Sibel. "Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi." Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2, pp.691-711, 2021

Atli, S. (2021) . "Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi." Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , vol.18, no.2, pp.691-711.

@article{article, author={Sibel Atli}, title={Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulanan Beslenme Menülerinin Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={691-711} }