Atıf Formatları
Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Deniz And M. A. Kara, "Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi," III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Adana, Turkey, pp.1, 2005

Deniz, S. And Kara, M. A. 2005. Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi. III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Adana, Turkey), 1.

Deniz, S., & Kara, M. A., (2005). Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi . III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.1). Adana, Turkey

Deniz, Suphi, And Muhammet Ali Kara. "Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi," III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Adana, Turkey, 2005

Deniz, Suphi And Kara, Muhammet A. . "Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi." III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Adana, Turkey, pp.1, 2005

Deniz, S. And Kara, M. A. (2005) . "Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi." III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Adana, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Suphi Deniz And author={Muhammet Ali Kara}, title={Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi}, congress name={III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2005}, pages={1} }