Atıf Formatları
Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Bakkalbaşı Et Al. , "Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler," Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, pp.74, 2012

Bakkalbaşı, E. Et Al. 2012. Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler. Türkiye 11. Gıda Kongresi. , (Hatay, Turkey), 74.

Bakkalbaşı, E., MENTEŞ YILMAZ, Ö., JAVIDIPOUR, I., & ARTIK, N., (2012). Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler . Türkiye 11. Gıda Kongresi. (pp.74). Hatay, Turkey

Bakkalbaşı, Emre Et Al. "Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler," Türkiye 11. Gıda Kongresi., Hatay, Turkey, 2012

Bakkalbaşı, Emre Et Al. "Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler." Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, pp.74, 2012

Bakkalbaşı, E. Et Al. (2012) . "Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler." Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, p.74.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre Bakkalbaşı Et Al. }, title={Depolama süresince ceviz içlerinin oksidasyon düzeyi ve antioksidan içeriğindeki değişiklikler}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi.}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={74} }