E. Bakkalbaşı Et Al. , "Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1, pp.6-12, 2010
Bakkalbaşı, E. Et Al. 2010. Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1 , 6-12.
Bakkalbaşı, E., ARTIK, N., & MENTEŞ YILMAZ, Ö., (2010). Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1, 6-12.
Bakkalbaşı, Emre, NEVZAT ARTIK, And ÖZAY MENTEŞ YILMAZ. "Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1, 6-12, 2010
Bakkalbaşı, Emre Et Al. "Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1, pp.6-12, 2010
Bakkalbaşı, E. ARTIK, N. And MENTEŞ YILMAZ, Ö. (2010) . "Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.1, pp.6-12.
@article{article, author={Emre Bakkalbaşı Et Al. }, title={Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2010, pages={6-12} }