Y. C. Sancak Et Al. , "Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.106-111, 2017
Sancak, Y. C. Et Al. 2017. Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2 , 106-111.
Sancak, Y. C., İşleyici, Ö., & Tuncay, R. M., (2017). Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, 106-111.
Sancak, Yakup, Özgür İşleyici, And Rabia Mehtap Tuncay. "Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, 106-111, 2017
Sancak, Yakup C. Et Al. "Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.106-111, 2017
Sancak, Y. C. İşleyici, Ö. And Tuncay, R. M. (2017) . "Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.106-111.
@article{article, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi}, year=2017, pages={106-111} }