S. Kıpçak Et Al. , "Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1, pp.136-144, 2019
Kıpçak, S. Et Al. 2019. Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1 , 136-144.
Kıpçak, S., Ekincialp, A., Erdinç, Ç., Kabay, T., & Şensoy, S., (2019). Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1, 136-144.
Kıpçak, Selma Et Al. "Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1, 136-144, 2019
Kıpçak, Selma Et Al. "Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1, pp.136-144, 2019
Kıpçak, S. Et Al. (2019) . "Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.29, no.1, pp.136-144.
@article{article, author={Selma Kıpçak Et Al. }, title={Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2019, pages={136-144} }