Atıf Formatları
Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Kılınççeker Et Al. , "Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.52-56, 2006

Kılınççeker, O. Et Al. 2006. Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1 , 52-56.

Kılınççeker, O., Doğan, İ. S., Küçüköner, E., & Meral, R., (2006). Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, 52-56.

Kılınççeker, Osman Et Al. "Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, 52-56, 2006

Kılınççeker, Osman Et Al. "Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.52-56, 2006

Kılınççeker, O. Et Al. (2006) . "Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.1, pp.52-56.

@article{article, author={Osman Kılınççeker Et Al. }, title={Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={52-56} }