E. Sağun Et Al. , "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464, 2003
Sağun, E. Et Al. 2003. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 459-464.
Sağun, E., Sancak, H., & Durmaz, H., (2003). Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma . SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.459-464). İzmir, Turkey
Sağun, Emrullah, Hakan Sancak, And Hüsamettin Durmaz. "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003
Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464, 2003
Sağun, E. Sancak, H. And Durmaz, H. (2003) . "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={459-464} }