Atıf Formatları
Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464, 2003

Sağun, E. Et Al. 2003. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 459-464.

Sağun, E., Sancak, H., & Durmaz, H., (2003). Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma . SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.459-464). İzmir, Turkey

Sağun, Emrullah, Hakan Sancak, And Hüsamettin Durmaz. "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464, 2003

Sağun, E. Sancak, H. And Durmaz, H. (2003) . "Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.459-464.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={459-464} }