B. Taşkın, "Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4, pp.889-894, 2020
Taşkın, B. 2020. Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4 , 889-894.
Taşkın, B., (2020). Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4, 889-894.
Taşkın, Bilgin. "Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4, 889-894, 2020
Taşkın, Bilgin. "Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4, pp.889-894, 2020
Taşkın, B. (2020) . "Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.4, pp.889-894.
@article{article, author={Bilgin Taşkın}, title={Kefiran Ekstraktının Bazı Bitki Patojeni Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2020, pages={889-894} }