E. SAĞUN And K. EKİCİ, "Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar," YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2, pp.95-101, 1996
SAĞUN, E. And EKİCİ, K. 1996. Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar. YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2 , 95-101.
SAĞUN, E., & EKİCİ, K., (1996). Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar. YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2, 95-101.
SAĞUN, Emrullah, And Kamil Ekici. "Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar," YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2, 95-101, 1996
SAĞUN, Emrullah And EKİCİ, Kamil. "Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar." YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2, pp.95-101, 1996
SAĞUN, E. And EKİCİ, K. (1996) . "Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar." YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi , no.1-2, pp.95-101.
@article{article, author={Emrullah Sağun And author={Kamil Ekici}, title={Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar}, journal={YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1996, pages={95-101} }