Atıf Formatları
Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. KAYA And N. İNCEKARA, "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri," Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64, 2000

KAYA, İ. And İNCEKARA, N. 2000. Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri. Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2 , 56-64.

KAYA, İ., & İNCEKARA, N., (2000). Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri. Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, 56-64.

KAYA, İlhan, And NERMİN İNCEKARA. "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri," Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, 56-64, 2000

KAYA, İlhan K. And İNCEKARA, NERMİN. "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri." Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64, 2000

KAYA, İ. And İNCEKARA, N. (2000) . "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri." Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64.

@article{article, author={İlhan Kaya Tekbudak And author={NERMİN İNCEKARA}, title={Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri}, journal={Türkiye Herboloji Dergisi}, year=2000, pages={56-64} }