İ. KAYA And N. İNCEKARA, "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri," Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64, 2000
KAYA, İ. And İNCEKARA, N. 2000. Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri. Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2 , 56-64.
KAYA, İ., & İNCEKARA, N., (2000). Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri. Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, 56-64.
KAYA, İlhan, And NERMİN İNCEKARA. "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri," Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, 56-64, 2000
KAYA, İlhan K. And İNCEKARA, NERMİN. "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri." Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64, 2000
KAYA, İ. And İNCEKARA, N. (2000) . "Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri." Türkiye Herboloji Dergisi , vol.3, no.2, pp.56-64.
@article{article, author={İlhan Kaya Tekbudak And author={NERMİN İNCEKARA}, title={Ege Bölgesi nde Yiyecek Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Otların Bileşimleri}, journal={Türkiye Herboloji Dergisi}, year=2000, pages={56-64} }