Z. Ceylan And G. B. Torusdağ, "Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası," In Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası , Ankara: Detay Yayıncılık, 2023, pp.262-293.
Ceylan, Z. And Torusdağ, G. B. Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası. 2023. In Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası , Detay Yayıncılık, Ankara, 262-293.
Ceylan, Z., & Torusdağ, G. B., (2023). Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası. Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası (pp.262-293), Ankara: Detay Yayıncılık.
Ceylan, Zafer, And Gülşen Berat Torusdağ. "Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası." In Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası , 262-293. Ankara: Detay Yayıncılık, 2023
Ceylan, Zafer And Torusdağ, Gülşen B. . "Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası." Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası , Detay Yayıncılık, 2023, pp.262-293.
Ceylan, Z. And Torusdağ, G. B. (2023) "Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası", Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Zafer Ceylan And author ={Gülşen Berat Torusdağ}, chaptertitle={Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası}, booktitle={ Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }