T. Bucak Et Al. , "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi," IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya , Nevşehir, Turkey, 2019
Bucak, T. Et Al. 2019. Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi. IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya , (Nevşehir, Turkey).
Bucak, T., Suher, G., & Okat, Ç., (2019). Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi . IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Turkey
Bucak, Turgay, Gamzegül Suher, And Çinuçen Okat. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi," IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Turkey, 2019
Bucak, Turgay Et Al. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya , Nevşehir, Turkey, 2019
Bucak, T. Suher, G. And Okat, Ç. (2019) . "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Turgay Bucak Et Al. }, title={Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi}, congress name={IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2019}}