E. Zencir Et Al. , "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.387-418, 2018
Zencir, E. Et Al. 2018. Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 387-418.
Zencir, E., Özoğul Balyalı, T., Özgür Göde, M., & Ekincek, S., (2018). Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 387-418.
Zencir, Ebru Et Al. "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 387-418, 2018
Zencir, Ebru Et Al. "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.387-418, 2018
Zencir, E. Et Al. (2018) . "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.387-418.
@article{article, author={Ebru Zencir Et Al. }, title={Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={387-418} }