O. YEMIŞ Et Al. , "Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.514, 2012
YEMIŞ, O. Et Al. 2012. Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 514.
YEMIŞ, O., Bakkalbaşı, E., Nas, S., & ARTIK, N., (2012). Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.514). Hatay, Turkey
YEMIŞ, OKTAY Et Al. "Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
YEMIŞ, OKTAY Et Al. "Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.514, 2012
YEMIŞ, O. Et Al. (2012) . "Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.514.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKTAY YEMIŞ Et Al. }, title={Kapari (Capparis ovata Desf. var. herbecea) acılık bileşenleri ve işleme sırasındaki değişimi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={514} }