Atıf Formatları
Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. İşleyici And N. Akyüz, "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.540-545, 2000

İşleyici, Ö. And Akyüz, N. 2000. Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi. VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 540-545.

İşleyici, Ö., & Akyüz, N., (2000). Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi . VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.540-545). Tekirdağ, Turkey

İşleyici, Özgür, And Nurhan Akyüz. "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2000

İşleyici, Özgür And Akyüz, Nurhan. "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.540-545, 2000

İşleyici, Ö. And Akyüz, N. (2000) . "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.540-545.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Özgür İşleyici And author={Nurhan Akyüz}, title={Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi}, congress name={VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2000}, pages={540-545} }