Ö. MENTEŞ YILMAZ Et Al. , "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.513, 2012
MENTEŞ YILMAZ, Ö. Et Al. 2012. Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 513.
MENTEŞ YILMAZ, Ö., Bakkalbaşı, E., Sungur, B., & ERCAN, R., (2012). Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.513). Hatay, Turkey
MENTEŞ YILMAZ, ÖZAY Et Al. "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
MENTEŞ YILMAZ, ÖZAY M. Et Al. "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.513, 2012
MENTEŞ YILMAZ, Ö. Et Al. (2012) . "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.513.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZAY MENTEŞ YILMAZ Et Al. }, title={Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={513} }