Atıf Formatları
Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. MENTEŞ YILMAZ Et Al. , "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.513, 2012

MENTEŞ YILMAZ, Ö. Et Al. 2012. Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 513.

MENTEŞ YILMAZ, Ö., Bakkalbaşı, E., Sungur, B., & ERCAN, R., (2012). Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.513). Hatay, Turkey

MENTEŞ YILMAZ, ÖZAY Et Al. "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

MENTEŞ YILMAZ, ÖZAY M. Et Al. "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.513, 2012

MENTEŞ YILMAZ, Ö. Et Al. (2012) . "Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.513.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZAY MENTEŞ YILMAZ Et Al. }, title={Un veriminin ekmeğin kalitesi, toplam fenolik madde miktarı ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={513} }