G. ÖRÜK Et Al. , "Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği," Hayvansal Üretim , vol.63, no.2, pp.136-142, 2022
ÖRÜK, G. Et Al. 2022. Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği. Hayvansal Üretim , vol.63, no.2 , 136-142.
ÖRÜK, G., YILMAZ, A., KARA, M. A., MİKAİL, N., & ERKAN, C., (2022). Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği. Hayvansal Üretim , vol.63, no.2, 136-142.
ÖRÜK, GÖRKEM Et Al. "Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği," Hayvansal Üretim , vol.63, no.2, 136-142, 2022
ÖRÜK, GÖRKEM Et Al. "Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği." Hayvansal Üretim , vol.63, no.2, pp.136-142, 2022
ÖRÜK, G. Et Al. (2022) . "Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği." Hayvansal Üretim , vol.63, no.2, pp.136-142.
@article{article, author={GÖRKEM ÖRÜK Et Al. }, title={Bal Üretiminin Brüt Kâr Analizi: Siirt İli Örneği}, journal={Hayvansal Üretim}, year=2022, pages={136-142} }